Om oss

Telephonia erbjuder konkurrenskraftiga kommunikationslösningar inom fast telefoni, mobiltelefoni, mobilt bredband och ip- telefoni till både privatpersoner och företag.

Bolaget startades med målsättningen att kunna erbjuda ett flertal olika tjänster under samma varumärke med bättre kundservice, priser och service än våra konkurrenter. Detta uppnår vi genom att kombinera en nytänkande och flexibel affärsmodell med ett stort fokus på kundtrygghet och personligt engagemang.
 

Ledningen bakom Telephonia har varit med i branschen ända sedan avregleringen av den svenska telemarknaden och har stor kunskap inom området. En kunskap som kombinerat med entreprenörskap gör att Telephonia ser möjligheter där andra ser utmaningar och problem.
 

Som kund hos oss på Telephonia kommer du att märka skillnaden. Vi har en uttalad målsättning att kunna erbjuda Sveriges snabbaste och bästa kundservice, och vi vill att våra kunder ska tycka att det är lika roligt med kommunikation som vi själva tycker.


Vi på Telephonia är stolta över vårt varumärke och över våra tjänser. Och vi ser fram emot att snart kunna erbjuda dig och övriga kunder ännu fler tjänster där vi fortsätter att förena enkelhet, prisvärdhet och omtanke, både för våra kunder och den värld vi alla verkar i.
 

Som kund hos Telephonia behöver du aldrig mer byta operatör med våran unika prisgaranti, som innebär att vi alltid matchar med ett likvärdigt erbjudande om du skulle få ett förslag från en annan operatör Vi på Telephonia tänker inte som andra företag. Vi är ett entreprenörslett företag som alltid tänker utanför ramarna. Vi lyssnar på våra kunders idér och ingen synpunkt är obetydlig för oss. Vi tycker att telefoni ska vara roligt, och vi jobbar med det vi tycker bäst om, göra kommunikation tillgängligt och prisvärd för alla människor.
 

Vi fokuserar på våra kunder nya som gamla. Vi engagerar oss i projekt som vi tycker gör en skillnad. Ingen kan göra allt men tillsamman kan vi göra en skillnad. En del av vår intäkt går oavkortat till projekt där vi verkar för att göra en skillnad. Just nu stöder vi projektet Missing People (www.missingpeople.se)
 

Vi på Telephonia älskar kommunikation och tycker att det är bland det roligaste som finns. Denna entusiasm försöker vi dela med oss av till våra kunder. Exempelvis genom olika tävlingar och projekt, men främst genom att se till att våra tjänster är så enkla och okomplicerade som möjligt.